Christinas Fastfood presenterer:

5029Knekkebrødet

Velkommen til Christinas Fastfood.

Dette er perfekt mengde til å dekke ett bakepapir i ovnen.
  • 1 dl Linfrø
  • 1 dl Sesam frø
  • 1 dl Chia frø
  • 1 dl Solsikke kjerner
  • 1 dl Gresskar kjerner
  • 1 dl Valnøtter
  • 1 dl Hasselnøtter
  • 1 ts Himalaya salt

La linfrø bløtlegges noen (2) timer i vann så de blir litt "gele aktig". Tøm så linfrøene oppi en tynnmasket sil og skyll av med rennende vann. Linfrøene skal være bindemiddelet i deigen.

Finhakk gresskarkjerner og nøtter.

Bland alt sammen.

Tilsett vann til røren får en passe bløt konsistens. Rør det lett sammen. Det er lettere å smøre massen utover bakepapir hvis det er litt flytende. Jo bløtere deigen er, jo lengre steketid trengs. Åpne stekeovnsdøren av og til gjennom stekingen for å slippe ut damp.

Stek i 15-20 min på 200 grader varmluft.

Ta deretter ut brettet og lag delelinje i ønsket størrelse med en kniv eller lignende.

Stek så videre på 150 grader varmluft i ca 15 min.

Ta så ut brettet og fjern bakepapiret.

Stek videre på 100 grader varmluft til de er så sprø som du ønsker. (Ca 10-20 minutter. Kommer an på hvor bløt deigen var i utgangspunktet.)

Lykke til!

Våre artikler

Vekk fra deg og inn til meg

En røff guide for bedre selvkontakt
Ordet «selvkontakt» hos 5029 innebærer økt tilknytning og klarhet til egen indre opplevelse...

Læringsutvikling hos Klinikk 5029

Klinikk 5029 på Jessheim tilbyr hjelp innen lese, regne og konsentrasjonsvansker. Jeg som jobber med dette har utgangspunkt i min utdanning som kommunikolog. Jeg bryr meg lite om diagnoser...

Christinas Fastfood presenterer: 5029Knekkebrødet

Velkommen til Christinas Fastfood

En røff guide for trygg og effektiv uttøying av muskler

Det finnes mengder av metoder og teknikker for uttøying. En av disse er PNF. Det står for proprioseptiv nevromuskulær fasilitering. Denne teknikken benytter seg av en nevrologisk refleks...