Fysiologisk behandling

Naprapati

Naprapati er en behandlingsmetode som kombinerer ledd- og muskelbehandlingsteknikker. Ordet naprapati betyr korrigering av årsak til lidelse. De siste årene har naprapati blitt en etablert behandlingsform i Skandinavia, og mange opplever naprapatisk tilnærming som et godt alternativ for sine fysikalske plager. På 5029 jobber en av Norges mest erfarne naprapater, Morten Aanerud. Hans trygghet og presisjon i det manuellmedisinske håndverket er en viktig ressurs for både behandling av akutte og mer langvarige ledd og muskelplager. Hos 5029 jobber naprapat og nevromotoriker som et dynamisk samarbeidende team med gode resultater.

Massasje

Massasjeterapeutens hovedoppdrag er å løse opp spenninger i musklene. Det anvendes et bredt spekter av teknikker i behandlingen, og sømløs tilpasning til hver enkelts behov. Behandling utføres i tett samarbeid med 5029s naprapat og nevromotoriker, for effektiv frigjøring av ledd, muskelsmerter og dysfunksjoner.

Nevromotorikk

Nevromotorisk trening er et samlebegrep for øvelser for stimulering av nervesystemet. På klinikken foregår øvelsene ved at at kunden ligger på en benk, mens behandleren gjennomfører øvelsene på kunden. Øvelsene er alltid helt langsomme, og foregår i ulike mønstre etter behov. Det er også ofte aktuelt at kunden får treningsøvelser å gjøre hjemme.

Treningen oppleves gjerne som behagelig, avslappende og frigjørende for pusten, og 40 minutter nevromotorisk trening kan bookes direkte. Nevromotoriske øvelser inngår ofte i tverrfaglige behandlingsprogrammer på 5029.

Akupunktur

5029 tilbyr akupunktur for lidelser knyttet til allergi, mensplager, søvnforstyrrelser, AMD og smertetilstander i ledd og muskler. Akupunktur benyttes ofte som delgrep sammen med andre innsatser som for eksempel stressmestring, ernæring, naprapati og nevromotorikk for beste resultat.

Våre artikler

FOMO - Fear of missing out!

For noen år tilbake hadde jeg en sorteringstime med en ung kvinne som ulykksalig meddelte at hun hadde veldig sterk FOMO. Jeg hadde aldri hørt uttrykket før, og den unge kvinnen lærte villig vekk hva FOMO var for noe

Hva er sorteringsarbeid på Klinikk5029?

Sorteringstime kaller vi timer der vi hovedsakelig snakker sammen. Noen bruker ordet samtaleterapi. Det foregår imidlertid mye mer enn samtale i disse timene.

Ny tjeneste på 5029

Vi på 5029 er stolte av å presentere vårt unike tilbud: radiologisk utredning med for eksempel MR-diagnostikk kombinert med naprapatbehandling!

Parterapi og sexologi med Sunna

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Dette er 5029

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Vekk fra deg og inn til meg

En røff guide for bedre selvkontakt
Ordet «selvkontakt» hos 5029 innebærer økt tilknytning og klarhet til egen indre opplevelse...

Læringsutvikling hos Klinikk 5029

Klinikk 5029 på Jessheim tilbyr hjelp innen lese, regne og konsentrasjonsvansker. Jeg som jobber med dette har utgangspunkt i min utdanning som kommunikolog. Jeg bryr meg lite om diagnoser...

Christinas Fastfood presenterer: 5029Knekkebrødet

Velkommen til Christinas Fastfood

En røff guide for trygg og effektiv uttøying av muskler

Det finnes mengder av metoder og teknikker for uttøying. En av disse er PNF. Det står for proprioseptiv nevromuskulær fasilitering. Denne teknikken benytter seg av en nevrologisk refleks...